Nyttig viden om smøreolier

Bliv klogere på smøreolier, og få tips til at undgå driftstop. Vi har samlet alt, hvad du skal vide, lige her.Hvad koster din smøreolie – er løsningen økonomisk?

Prisen på smøreolie varierer på grund af olieindustriens konstante udsving. Men i bund og grund er det også forkert kun at kigge på prisen. Du bør kigge på den samlede økonomi, når du vælger smøreolie. I denne artikel dykker vi ned i økonomien, der relaterer sig til smøreolie. Og vi kigger på de omkostninger, der er forbundet med valget af smøreolie.

Læs mereSådan minimerer du fejl og driftsstop i din produktion

Nedetid og fejl i produktionsprocessen kan være kostbart, men heldigvis kan du minimere risikoen ved at implementere enkle rutiner i din daglige drift. I denne artikel giver vi dig tips til at undgå uplanlagte driftsstop.

Læs mereHvad er forskellen på mineralske og syntetiske smøreolier?

Helt overordnet set er der to typer af smøreolier, der dominerer markedet: mineralske og syntetiske smøreolier. Mens begge reducerer friktion og slid, adskiller de sig markant i deres oprindelse, struktur og performance. I denne artikel zoomer vi ind på de to typer af smøremidler og ser på, hvilke fordele og ulemper de hver især har – og hvilken type smøreolie du egentlig bør vælge til hvad?

Læs mereUndgå havarier på dine maskiner med den rigtige smørefedt

Smørefedt har stor betydning for dine maskiner og maskindele. Det er vigtigt, at du vælger den rigtige smørefedt, hvis du vil undgå ineffektiv drift, fejl og nedbrud. Det gælder, uanset om maskinen er en traktor, en skibsmotor eller en entreprenørmaskine. Det viser sig, at op mod halvdelen af maskin- og motorproblemer kan undgås med den rigtige smøring og den rigtige smørefedt.

Læs mere