Uno-X Smøreolie A/S privatlivspolitik

Ved oprettelse af et kundeforhold, beder vi om oplysninger om blandt andet navn, adresse, CVR-nummer og e-mailadresse. Vi sælger kun til erhvervskunder og registrerer primært kun personoplysninger på den ansatte hos vores erhvervskunder. Vi registrer kun de oplysninger, der er nødvendige for at kunne drive vores forretning og give vores kunder den bedste service.

Indsamlede oplysninger

Uno-X kan gøre brug af oplysninger indhentet om kunder til udbud samt kunderådgivning, kundepleje, kundeadministration, kreditvurdering samt markedsføring. Enhver kunde, som ikke ønsker at modtage markedsføringsmateriale, kan sende en e-mail herom til lube@unox.dk 

Uno-X er tilknyttet Bisnode og opdateres dagligt med oplysninger herfra, for eksempel når kunder ændrer adresse og rating.

Følgende typer oplysninger indsamles og gemmes til administrative, servicerelaterede og/eller juridiske formål:

  • Personlige oplysninger såsom navne og e-mailadresser vedr. virksomheden
  • Oplysninger om trafikmønstre og IP-adresser

Data gemmes og behandles fortroligt i henhold til den lovgivning om behandling og beskyttelse af persondata. Dette er nærmere beskrevet under ”videregivelse af personlige oplysninger”.

 

Brug af personoplysninger

Uno-X anvender de personlige og indsamlede oplysninger til flere formål. Oplysningerne anvendes til:

  • at forbedre indholdet af hjemmesiden
  • at tilpasse hjemmesidens indhold og/eller layout til den enkelte bruger
  • at informere brugerne om opdateringer af hjemmesiden
  • at udsende nyhedsbreve eller oplysninger om andre emner, som vi mener kan være interessante for kunden. Vi sender kun dette, hvis kunden har angivet, at kunden ønsker at modtage sådanne oplysninger. Giver kunden os besked om, at dette ikke er tilfældet, respekterer vi naturligvis dette.

Oplysninger om hvilke sider vores brugere besøger, og hvor mange kunder der dagligt logger ind på vores hjemmesider, anvendes kun i samlet form, hvilket betyder, at det ikke vil være muligt at identificere den enkelte bruger eller kunde. Vi kan også anvende de indsamlede oplysninger til at oplyse om nye eller planlagte produkter og ydelser, tekniske problemer, kundetilfredsheds-undersøgelser, kontoopdateringer og lignende.

 

Videregivelse af personoplysninger

Uno-X er ved lov forpligtet til at behandle personoplysninger fortroligt og må ikke videregive eller bruge personoplysninger, medmindre det er tilladt efter lovgivningen. Alle personoplysninger er omfattet af denne beskyttelse og vil kun blive videregivet til tredjemand såsom offentlige myndigheder, hvis Uno-X er forpligtet hertil ifølge gældende lovgivning, eller hvis den registrerede har givet skriftlig tilladelse til en sådan videregivelse. Den registrerede kan tilbagekalde en sådan tilladelse eller ændre dens omfang til enhver tid.

 

Brug af cookies

Uno-X anvender cookies til indsamling af oplysninger. En cookie er en lille datafil, som placeres på din computer med henblik på at registrere din adfærd, når du besøger hjemmesiden.

Ved hjælp af cookies kan vi gøre hjemmesiden lettere for dig at bruge, f.eks. ved at huske dine adgangskoder og gemme dine præferencer, samt gøre det muligt for dig at besøge de dele af hjemmesiden, der kun er for kunder, uden at skulle logge på igen.

Derudover anvender vi cookies til at måle aktiviteten på hjemmesiden samt til at foretage forbedringer og opdateringer ud fra hvilke områder, der er populære, og hvilke der ikke er.

Cookies anvendes ikke til at hente oplysninger, der ikke oprindeligt blev sendt via en cookie.

Vi anvender ikke oplysninger overført via cookies til direkte reklamemæssige eller marketingmæssige formål uden dit samtykke.

Læs mere om cookies her

 

Indsigt

I henhold til persondataloven har alle kunder hos Uno-X ret til at få indsigt i de oplysninger, som Uno-X har om vedkommende. Uno-X har ret til at opkræve et gebyr for at afgive disse oplysninger skriftligt til kunden i henhold til de satser, der er fastsat af Justitsministeriet.

Hvis Uno-X bliver opmærksom på fejl i oplysninger om kunden, eller oplysningerne er vildledende, vil oplysningerne straks blive berigtiget eller slettet. Spørgsmål og henvendelser vedrørende kundeoplysninger kan rettes til Uno-X på Lube@unox.dk eller på telefon +45 70 11 56 78.

 

Klagemulighed

Al anden videregivelse af kundeoplysninger, som vi ikke retligt er forpligtet til at foretage, vil kræve kundens accept. Hvis der er forhold omkring kundeforhold, kunden ikke er tilfreds med, kan vi altid kontaktes på lube@unox.dk.