Smøreolier til industrien

Se mere
/

Den rigtige leverance til tiden

Vi ved om nogen, hvor vigtigt det er, at tandhjulene drejer i industrien. Det er nemlig os, der leverer smøreolien til virksomheder i alle størrelser i Danmark. Den rigtige smøreolie til den rigtige maskine på det rigtige tidspunkt.

Vores medarbejdere er eksperter på din forretning

I Uno-X Smøreolie sætter vi en ære i ikke blot at levere produkter, men i stedet være en god sparringspartner. Vi kommer gerne med gode råd og inputs, så du får de smøreolier, der passer til din forretning. Det er vores produkter, der smører dine maskiner, men det er vores erfarne og kompetente medarbejdere, der hjælper med at holde din forretning kørende med de rigtige smøreolier. Fordi de kan – og fordi vi mener, at det er den rigtige måde at arbejde på.

Teknisk support – også når det brænder på

Knowhow betyder alt i en verden, hvor tekniske nedbrud er forretningskritisk. Vi står selvfølgelig for smøreskemaer, vedligeholdelsesprogrammer og produktrådgivning, men vi har også en teknisk afdeling, der sidder klar, hvis der opstår akutte situationer. Vi er kun en succes, når du er en succes, så vi løfter i flok.

Vi tager ansvar

Det kan godt være, logoet på vores skjorter ser anderledes ud end dit, men vi ser os selv som dine kolleger. Og kolleger hjælper hinanden og løfter i flok. I Uno-X Smøreolie møder vi kunderne i øjenhøjde, og vi sætter os dybt ind i din forretning. Vores mål er altid at levere den rigtige løsning – også selvom det tvinger os til at tænke kreativt og ændre på vores vaner. Fremfor alt ved vi, at tid er en yderst kritisk faktor, så vi strækker os altid så langt som muligt, så du får det, du skal bruge. Nu.

Bredt sortiment – dybt kendskab

Vores produktsortiment dækker langt de fleste behov indenfor industrien, men nogle gange giver det mening at skære fra i stedet for at føje til. Vores eksperter kan sammensætte det produktprogram, du har brug for, og gøre smøringen mere enkel, end den er i dag. Vi er stolte af vores brede sortiment, men vi er lige så stolte af vores dybe kendskab.
 

Vi står klar, når tiden er knap

Nedetid er kritisk – så den slags arbejder vi ikke med. Via vores egen fabrik er det muligt for os at producere og fragte vores produkter på meget kort tid, og derudover har vi lokale lagre flere steder i Danmark. Derfor kan vi levere alt fra hydraulikolie over smørefedt, køle- og luftkompressorolie til kølervæske på meget kort tid, så du undgår, at maskinerne står stille.

Få analyseret din olie og optimér din drift

Alle erfaringer viser, at virksomheder, der får foretaget olieanalyser, forlænger maskinernes levetid. I Uno-X Smøreolie har vi vores eget danske laboratorium, hvorfra vi kan levere olieanalyser i højeste kvalitet.

Vores olieanalyse kan afsløre skader, før de opstår, og giver dig et overblik over maskinens generelle tilstand. Dermed kan du med udgangspunkt i analyseresultatet planlægge og udføre reparationer, inden du står med et havari.

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille?
Du kan altid kontakte os på mail eller telefon.