Forvent det bedste.
Alt andet ville være spild af tid og af smøreolie

Når du handler med os, får du rådgivning af Danmarks mest vidende inden for smøreolie. Og du får et direkte nummer til vores kundeservice, der sætter en ære i at være her for dig.

Se mere
/

Vi er et dansk smøreolieselskab med egen fabrik og smøreolielaboratorium, som er tæt på dig – både når det haster og når det handler om at vælge den rigtige smøreolieløsning.

Smøreolier ligner hinanden.
Men der er forskel på den rådgivning, du får

Har du de rigtige smøreolier til jeres maskiner? Og har du styr på certificeringer og godkendelser? Det hjælper vi gerne med at svare på. Vi er rådgivere og ikke sælgere. For os handler det altid om, at du får den smøreolieløsning, der sikrer dig bedst performance og driftssikkerhed – også selv om vi må pege dig i en anden retning end os. Det kan du stole på.

Forvent optimal driftssikkerhed og bedre performance

Har du akut brug for smøreolie? Så er det godt vi har vores egen fabrik

Det er dyrt at løbe tør for smøreolie, og ærgerligt når du bare kan ringe til os. Vi er et dansk smøreolieselskab med egen fabrik. Det betyder, at vi altid har de smøremidler på lager, som vores kunder har brug for. Og vi kan hurtigt producere mere smøreolie ved specielle behov. Så du ringer bare, hvis du er ved at løbe tør.

På vores egen fabrik producerer vi mange af vores Texaco produkter. Fabrikken er siden 1991 kvalitetscertificeret med ISO 9001 og miljøcertificeret med ISO 14001 siden 2004.

 

God kundeservice er en kliché. Her er det standard først at sige farvel, når opgaven er løst

Har du problemer med at bestille? Er du i tvivl om din bestilling? Eller haster det pludseligt med at få smøreolie? Du ringer bare. Vores team af lyttende smøreolieentusiaster er klar til at hjælpe dig. Her er ingen telefonsluser eller lange ventetider. Det er nemt at komme i kontakt med os.

Danmarks (måske) mest erfarne og vidende rådgivere inden for smøreolie

Smøreolie er formentlig ikke din spidskompetence, og det står nok heller ikke øverst på din agenda. Det gør dét på vores. Og vi har nogle af de dygtigste rådgivere inden for smøreoliebranchen siddende. Flere med +10 års erfaring. Så du kan forvente god rådgivning og ærlige svar på alt, der har med smøreolie at gøre.

Du kan være helt rolig.
Vi er certificerede

Vores certificeringer er din garanti for, at vi arbejder målrettet med blandt andet kvalitets- og miljøledelsesinitiativer, der har betydning for dig som kunde.

 

Kvalitetsstyringssystem
Vores kvalitetsstyringssystem er i overensstemmelse med standard
DS-EN ISO 9001 : 2015.

Hent certificat DK Hent certificat UK

Miljøledelsessystem
Vores miljøledelsessystem er i overensstemmelse med standard DS-EN ISO 14001 : 2015.

Hent certifikat DK Hent certifikat UK

TransQ Qualification System
Som en kvalificeret leverandør er vi naturligvis tilsluttet TransQ.

Hent certifikat DK

AEO-certificering
Vi sætter sikkerhed og orden højt på dagsordenen og er AEO-certificeret.

Hent certifikat DK

Samarbejdspartnere der er med til at sikre de rigtige løsninger

Vi er stolte af at have stærke lokale samarbejdspartnere i Baltikum, Finland, Færøerne, Grønland og Island.

 

kni

Grønland

olis

Island

kjolur

Færøerne

finnoleum

Finland

lubtec

Estland & Letland

skuba

Litauen

Mennesker der vil dig det bedste

Vi leverer høj kvalitet. Det gælder ikke kun, når vi taler om vores produkter, men også når vi taler menneskelige relationer og stærke samarbejder. Vi sætter altid mennesker forrest. Det betyder, at vi lytter og går i dialog. Og vi gør altid vores ypperste for, at du får den bedste oplevelse, når du handler med os.

 

Få analyseret din olie, og optimér din drift

Alle erfaringer viser, at virksomheder, der får foretaget olieanalyser, forlænger maskinernes levetid. I Uno-X Smøreolie har vi vores eget danske laboratorium, hvorfra vi kan levere olieanalyser i højeste kvalitet.

Vores olieanalyse kan afsløre skader, før de opstår, og giver dig et overblik over maskinens generelle tilstand. Dermed kan du med udgangspunkt i analyseresultatet planlægge og udføre reparationer, inden du står med et havari.

Vi er en del af Reitan Retail

I hverdagen er vi Uno-X Smøreolie. Men har vi brug for en stærk spiller i ryggen, kan vi trække på vores moderselskab Reitan Retail, som er et førende handelsselskab i Norden og Baltikum. Et selskab der er nærværende – og sætter kunden øverst i alt.


REITAN AS består af selskaberne Reitan Retail, Reitan Ejendom og Reitan Kapital. Reitan Retail er opdelt i fire forretningsområder, hvor Uno-X Mobility er det ene af disse. Uno-X Smøreolie hører hjemme i forretningsområdet Uno-X Mobility.

Vi er en del af Reitan Retail

Skal vi snakke om, hvordan du får den mest effektive smøreolieløsning til jeres behov?
Kontakt os i dag, så ringer en af vores rådgivere til dig.