Hos os handler du med mennesker, som vil dig det bedste!

Se mere
/

Vi er et dansk smøreolieselskab der sætter kunderne forrest

Vi leverer høj kvalitet. Ikke kun med hensyn til produkterne, men også når vi taler menneskelige relationer og stærke samarbejder. Vi sætter altid mennesker forrest. Det betyder, at vi lytter og går i dialog, og at vi gør vores yderste for, at du får den bedste oplevelse, når du handler med os.


Vi bygger vores relationer på tillid

Vores kundeteam er dedikerede smøreolieentusiaster, med mange års erfaring. Vi er et garvet team af lyttende og rådgivende eksperter, der igennem tillid bygger relationer op så du kan stole på os. Når du ringer ind, er der ikke lang ventetid for at komme igennem. Her er ikke noget stort callcenter, eller et "tryk 3 for at...".
Hos os er vi i øjenhøjde med kunderne og lette at komme i kontakt med.

Texaco

Egen smøreoliefabrik

Vi er stolte medejere af smøreoliefabrikken i Sverige: Scanlube i Gøteborg.
At have sin egen fabrik så tæt på sikrer, at vi til enhver tid har de produkter tilgængelige, som vores kunder har behov for her i Danmark, og at vi hurtigt kan få blandet smøreolie ved specielle behov.

På Scanlube produceres mange af vores Texaco produkter. Scanlube er siden 1991 kvalitetscertificeret med ISO 9001 og miljøcertificeret med ISO 14001 siden 2004.

Certificering

Hent vores certificeringer

Kvalitetsstyringssystem
Vores kvalitetsstyringssystem er i overensstemmelse med standard
DS-EN ISO 9001 : 2015.

Hent certificat DK Hent certificat UK

Miljøledelsessystem
Vores miljøledelsessystem er i overensstemmelse med standard DS-EN ISO 14001 : 2015.

Hent certifikat DK Hent certifikat UK

TransQ Qualification System
Som en kvalificeret leverandør er vi naturligvis tilsluttet TransQ.

Hent certifikat UK

AEO-certificering
Vi sætter sikkerhed og orden højt på dagsordenen og er AEO-certificeret.

Hent certifikat DK

Samarbejdspartnere

Vi er stolte af at have stærke lokale samarbejdspartnere i Baltikum, Finland, Færøerne, Grønland og Island.

kni

Grønland

olis

Island

kjolur

Færøerne

finnoleum

Finland

lubtec

Estland & Letland

skuba

Litauen

Uno-X Smøreolie er en del af Reitan Retail og vi er stolte af at være en del af en vision som har fokus på at skabe værdi i samfundet
 

 

 

Reitan Retail er en værdidrevet koncern. Værdier der har det til fælles, at de gør Uno-X Smøreolie til en kompetent samarbejdspartner og en god arbejdsplads, der fokuserer på at skabe optimale vilkår for vores kunder i alle henseender.
For kunden er vores øverste chef.

Vi leverer høj kvalitet. Ikke kun med hensyn til produkterne, men også når vi taler menneskelige relationer og stærke samarbejder. Vi sætter altid mennesker forrest. Det betyder, at vi lytter og går i dialog, og at vi gør vores yderste for, at du får den bedste oplevelse, når du handler med os.

Det handler ikke bare om at få ekspederet noget smøreolie. Vi er bevidste om, at det bl.a. er via let tilgængelighed, høj troværdighed og en oprigtig interesse, at vi kan sætte kunden øverst. For en af Uno-X Smøreolies vigtigste virksomhedsværdier er netop denne grundsten: Kunden er vores øverste chef. Med det som pejlemærke, giver det os en bedre dynamik, fleksibilitet og lydhørhed overfor dig som kunde og den verden du skal navigere i.


REITAN AS består af selskaberne Reitan Retail, Reitan Ejendom og Reitan Kapital. Reitan Retail er opdelt i fire forretningsområder, hvor Uno-X Mobility er det ene af disse. Uno-X Smøreolie hører hjemme i forretningsområdet Uno-X Mobility.

 

Har du nogle spørgsmål eller ønsker at bestille?

Du kan altid kontakte os på mail eller telefon