Smøreolie til fødevareindustrien

Se mere
/

Vores erfaring er din sikkerhed

En god og effektiv fødevareproduktion er helt central i ethvert samfund. Og det samme er den sikkerhed, der omgiver produktionsprocesserne. Vi har mange års erfaring med produktion af kvalitetssmøreolier – også smøreprodukter, der er udviklet særligt til fødevaresektoren. Den erfaring er din sikkerhed.

Produkterne er naturligvis NSF H1-certificerede og lever desuden op til kravene i relation til kosher- og halal-produkter.

Vi holder fødevarebranchen i bevægelse

Fødevarebranchen står aldrig stille, og smøremidler fra Uno-X Smøreolie er med til at sikre, at tandhjulene holdes i gang. Vi leverer smøreprodukter til branchen og ved, hvad der er brug for – nemlig det rette produkt på det rette tidspunkt.

Vi kan hjælpe med at lave gode og sikre smøreskemaer, og vores Good Management Practice-tilgang sikrer, at smørerutinerne er i orden.

Alternate Text

Anderol – specialprodukt med kvalitet

I Uno-X Smøreolie har vi et bredt udvalg af smøremidler, som har forskellige egenskaber. Fælles for dem alle er den høje kvalitet. Når det kommer til fødevareindustrien, hvor der er risiko for kontakt mellem olie og madvarer, hedder det rette produkt Anderol.

I produktionen af fødevarer må det ikke gå galt, og skulle der alligevel være en utilsigtet kontakt, skal smøremidlerne være godkendt til, at ingen trods alt kommer til skade. Det er Uno-X Smøreolie din garanti for.

Rådgivning og vejledning, der får tingene til at glide

Én ting er produkter af den ypperste kvalitet – en anden er de personer, der hjælper med at finde de rigtige løsninger. I Uno-X Smøreolie er vi en flok erfarne medarbejdere, der i dén grad kan tilføre din virksomhed værdi. Vi er yderst professionelle og har en meget ærekær holdning til at levere service: Vi leverer ikke bare de produkter, du tror, du har brug for, men vi giver dig rådgivning, så du får det rigtige.

Det kræver mod at turde tage det ansvar på sig, men vi synes, det er den eneste rigtige måde at arbejde på. Har du ikke succes, er vi heller ingen succes.

Vi er tæt på – og tæt på dig

Vi har vores egen fabrik, ligesom vi har lagre forskellige steder i Danmark, og derfor kan vi levere smøreprodukter med meget kort varsel. Derfor løber du aldrig tør – og skulle det alligevel være tæt på, kan vi levere det, du mangler, inden det går galt, og din produktion må stoppe.

 

Analysér din olie og optimér din drift

Virksomheder, der får foretaget olieanalyser, forlænger maskinernes levetid. Det viser alle erfaringer. Derfor prioriterer vi i Uno-X Smøreolie at have vores eget danske laboratorium, som kan levere olieanalyser i højeste kvalitet.

Olieanalysen kan afsløre skader, før de opstår, og giver dig et overblik over maskinens generelle tilstand. Dermed kan du med udgangspunkt i analyseresultatet planlægge og udføre reparationer, inden du står med et havari.

Vi fører følgende produktgrupper indenfor fødevareindustrien

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille?
Du kan altid kontakte os på mail eller telefon.