Smøreolier til transportsektoren

Se mere
/

Det rette produkt på det rette tidspunkt

Transportbranchen står aldrig stille, og Uno-X Smøreolie er med til at sikre, at hjulene drejer rundt. Vi leverer smøreprodukter til branchen og ved, hvad der er brug for – nemlig det rette produkt på det rette tidspunkt.

Kompetente medarbejdere holder din forretning kørende

Én ting er vores brede produktportefølje – noget andet er vores medarbejdere, som i høj grad er en del af den værdi, vi tilfører din virksomhed. Vores fornemmeste opgave er at levere den rigtige rådgivning, så du får de produkter, du reelt har brug for. Det ansvar påtager vi os gerne, for vi mener, at det er den rigtige måde at arbejde på. Og vi tror på, at det giver dig mest værdi.

Vi omstiller os i takt med kravene

I transportsektoren kommer der konstant nye krav, og specifikationerne er i konstant udvikling. Det ved vi, og vi trives med omstillingerne – for os er det en interessant faglig udfordring. Derfor står vi altid klar med knowhow og gode råd, der bunder i en dyb faglighed. Vi elsker vores fag, og vi lader hellere end gerne vores begejstring smitte af på vores kunder og samarbejdspartnere.

 

Vi tager ansvar

Når man har så mange kvalitetsprodukter på hylderne, som vi har i Uno-X Smøreolie, er det aldrig et problem at finde et produkt, der kan løse opgaven. Udfordringen er snarere at hjælpe dig som kunde med at vælge fra, så hverdagen bliver mindre kompleks og mere enkel at navigere i. Når ét produkt kan løse flere opgaver, vil det altid være til din fordel. Vi tager ansvar for at holde tingene så enkle som muligt – det er i vores optik den rigtige måde at arbejde på.

Store mængder til tiden

Vi har vores egen fabrik, som gør det muligt for os at producere og levere olieprodukter i store mængder, når der behov for det. Vi ved nemlig, at tid er en vigtig faktor – det har vi respekt for, og derfor prioriterer vi altid at levere det aftalte produkt i den aftalte mængde på det aftalte tidspunkt. Og vi har musklerne til de store bulk-leverancer.

Vi er tæt på dig

Vores egen fabrik og vores lagre rundt om i Danmark betyder, at vi kan levere vores produkter med yderst kort varsel. Det betyder, at nedetid ikke er noget, vi arbejder med – hverken på dine eller vores vegne. Vi kan levere stort set alle vores produkter inden for meget kort tid, så du undgår, at hverdagen går i stå.

Få analyseret din olie og optimér din drift

Alle erfaringer viser, at virksomheder, der får foretaget olieanalyser, forlænger maskinernes levetid. I Uno-X Smøreolie har vi vores eget danske laboratorium, hvorfra vi kan levere olieanalyser i højeste kvalitet.

Vores olieanalyse kan afsløre skader, før de opstår, og giver dig et overblik over maskinens generelle tilstand. Dermed kan du med udgangspunkt i analyseresultatet planlægge og udføre reparationer, inden du står med et havari.

Har du spørgsmål eller ønsker at bestille?

Du kan altid kontakte os på mail eller telefon