Smøreolier til landbruget

Se mere
/

Korrekt smøring sikrer driften i landbruget

I landbruget skal maskinparken kunne holde til lidt af hvert – vind, vejr og slid stiller store krav til materiellet, og korrekt smøring er afgørende for, at driftssikkerheden er i top. I Uno-X Smøreolie har vi bred erfaring med landbrugsbranchen og ved, hvad der skal til.

Rådgivning – hele vejen rundt

I Uno-X Smøreolie er vi stolte af vores produkter, men vi er endnu mere stolte af vores medarbejdere. Ligesom vores smøreprodukter får dine landbrugsmaskiner til at køre, får vores medarbejdere din forretning op i et højere gear. Den erfaring, vi kan byde ind med, kan man ikke købe for penge, og vi er ikke kede af, at nogle ser os som lidt nørdede, når det kommer til smøring. Vi sætter en ære i vores faglighed, fordi vi ved, den gør en forskel og skaber værdi for dig.

Vi hjælper dig med at leve op til kravene

Uanset om du driver et landbrug, en maskinstation, et skovbrug eller noget helt fjerde, ved vi, at der er særlige specifikationskrav til dine maskiner. Vi hjælper med at sætte smøringen i system med smøremapper – både i fysisk form og som en digital ydelse, hvor du kan logge ind og finde lige præcis dine oplysninger. På den måde undgår du fejl og dyr nedetid. Du vælger selv, hvad du foretrækker – bare det virker.

Vi tager ansvar

Hos Uno-X Smøreolie tilbyder vi mange forskellige kvalitetsprodukter, men vi ved også godt, at mange i branchen helst foretrækker at bruge så få forskellige produkter som muligt. Vi hjælper med at forenkle smøringen – og vi står også klar med smøreolieudstyr såsom tromlevogne og digitale pistoler. Alt handler om at gøre dig tilfreds – er du ikke det, er vi heller ikke.

Det rette produkt til den rette tid

Når maskinerne kører, handler det ikke kun om at have det rette produkt – det handler også om at have det på det rette tidspunkt. Vi har vores egen fabrik samt lagre fordelt over hele landet, og det betyder, at vi kan levere de rette mængder med meget kort varsel. Og det gælder både mindre leverancer og de tilfælde, hvor der er brug for bulk-leverancer.

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille?
Du kan altid kontakte os på mail eller telefon.