Vi bekymrer os om dig. Og om din forretning

At gøre en forretningsforskel med smøreolie kræver ikke alene produkter af høj kvalitet. Det kræver evnen til at lytte og forstå din virksomheds specifikke behov. Og det kræver gode relationer og et godt samarbejde. Derfor sætter vi mennesker forrest i alt.

Se mere
/
 

Vores kerneværdier fortæller, hvem vi er

Vores værdier er det, der definerer vores arbejde. Det fortæller, hvem vi er, og hvad du kan forvente af os i et samarbejde.

Tillidsfulde

Vi bygger alle vores relationer på tillid. Det er altafgørende for et godt samarbejde. Som kunde skal du kunne stole på det, vi siger. Vores rådgivning er ærlig. Og vi sælger dig ikke noget, vi ikke selv tror på, er den bedste løsning.

Fleksible

Vi er fleksible og strækker os langt for den enkelte kundes behov. Her behøver du ikke at passe ned i en kasse for at få en løsning. Vi vil hellere levere den rigtige løsning. Lige til tiden.

Oprigtig interesse

Hvordan går det med din forretning? Du vil blive mødt af mennesker, der vil dig og din virksomhed det bedste. Vi spørger, fordi vi har en oprigtig interesse i at være med til at flytte din forretning.

Altid tilgængelige

Vi er der for dig, når du har brug for os. Her møder du ingen ventetoner eller telefonkøer. Vi ved, at du kan have akut brug for smøreolier. Derfor står vi klar med kompetent rådgivning og en effektiv løsning på dine udfordringer.

Troværdige

Vores team består af branchespecialister, der ved, hvad de taler om. For os er kompetent rådgivning altafgørende. Vi stopper aldrig med at udvikle vores kompetencer. Det er vigtigt for os altid at vide, hvad der er den rigtige løsning.

Lydhøre

Vores tilgang er en konstant stræben efter at forstå hver enkelt kundes behov. Vi spørger og lytter, indtil vi ved, hvad der er den rigtige løsning. For os er en god dialog essentiel for et effektivt samarbejde.

Vi går gerne en ekstra mil. For din forretnings skyld

Der er forskel på smøreolier. Forkerte smøreolier slider dine maskiner og køretøjer. Og det går ud over driftssikkerheden og ydeevnen. Derfor går vi altid en ekstra mil for at sikre, at du får den rigtige løsning. Også selvom det kræver en omvej, eller en længere arbejdsdag.

Få hurtigt løst dine udfordringer. Her og nu

Et uheld eller en uforudset udfordring viser sig som regel på det mindst belejlige tidspunkt. Det kan være katastrofalt og koste dig dyrt. Derfor er vi aldrig længere end et telefonopkald væk. Vi er til rådighed og til at komme i kontakt med. Du ringer bare.

Personlig service. Bliv genkendt på stemmen

Du vil altid have én dedikeret kontaktperson, som sikrer, at smøremidler og levering er skræddersyet til din virksomheds behov. Det betyder, at du ikke skal bruge tid på at forklare, hvem du og din forretning er fra gang til gang.

 

Vi er en del af Reitan Retail

I hverdagen er vi Uno-X Smøreolie. Men har vi brug for en stærk spiller i ryggen, kan vi trække på vores moderselskab Reitan Retail, som er et førende handelsselskab i Norden og Baltikum. Et selskab der er nærværende – og sætter kunden øverst i alt.

Skal vi snakke om, hvordan du får den mest effektive smøreolieløsning til jeres behov?
Kontakt os i dag, så ringer en af vores rådgivere til dig.