Marine smøreolier i topklasse

Se mere
/

Driftssikkerhed over alt

Udfordringerne i den maritime verden er enorme, og driftssikkerhed er vigtigere end noget andet. Det stiller markante krav til drift og vedligehold af skibe og motorer, og dine marine olier er essentielle for en gnidningsfri hverdag uden havarier og kostbar nedetid.

Vores ultimative produkt er vores medarbejdere

Vi ser ikke os selv som leverandør af smøreolier. Vi ser os som en sparringspartner, der hjælper dig med at løse dine problemer. Det er vores produkter, der smører dine maskiner, men det er vores erfarne og kompetente medarbejdere, der leverer den rådgivning, som holder forretningen flydende.

Vælg rigtigt. Og lad os hjælpe

Uanset om det drejer sig om motorolie, gear- og transmissionsolie, hydraulikolie, smørefedt, køle- og luftkompressorolie eller kølervæske, er det afgørende, at du vælger rigtigt. Det kan vores rådgivere hjælpe dig med. De har kun ét mål for øje: At holde dig og dine skibe flydende og dine vindmøller i gang.

Dialog i øjenhøjde

Du er ekspert på det maritime område, men vi er i al beskedenhed også ret dygtige, når det kommer til drift og vedligehold. Vi møder vores kunder i øjenhøjde, og vi taler samme sprog som dig. Og vi er ikke bange for at komme med en anbefaling. Det eneste, vi er interesserede i, er at levere den rigtige løsning. Set med dine øjne. Derfor spørger vi ind til jeres konkrete udfordringer og behov, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning. Vi tager ansvar.

Vi leverer varen med det samme

Vi ved, at tid betyder næsten alt for dig, der arbejder i den maritime verden. Vi har lagre forskellige steder i Danmark, og vi sætter en ære i at kunne levere det rigtige produkt på det rigtige tidspunkt. Vores brede sortiment og korte leveringstid er din garanti for, at du hurtigt er klar til afgang igen og undgår kostbar tid i havn.

 

Tag hensyn til miljøet – og forretningen

Miljøkravene i den maritime verden vokser ligesom i alle andre brancher. Det betyder konstante ændringer i motorspecifikationerne, og det kan give problemer både i forhold til lovgivningen og forsikringsselskabet, hvis der ikke er styr på tingene. Vi har årelang erfaring med at hjælpe kunder, hvis hverdag er ved og på havet. Vores overblik og ekspertise giver fordele hele vejen rundt – både for miljøet og for din forretning.

Få analyseret din olie og optimér din drift

Alle erfaringer viser, at virksomheder, der får foretaget olieanalyser, forlænger maskinernes levetid. I Uno-X Smøreolie har vi vores eget danske laboratorium, hvorfra vi kan levere olieanalyser i højeste kvalitet.

Vores olieanalyse kan afsløre skader, før de opstår, og giver dig et overblik over maskinens generelle tilstand. Dermed kan du med udgangspunkt i analyseresultatet planlægge og udføre reparationer, inden du står med et havari. 

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille?
Du kan altid kontakte os på mail eller telefon.