Holdbare smøreløsninger til entreprenørmateriel

Se mere
/

Særlige løsninger til særlige behov

Entreprenørmateriel bliver udsat for lidt af hvert – og derfor er det afgørende, at den valgte smøreløsning er skræddersyet til formålet. Vi ved, at maskinerne skal kunne holde til ekstreme forhold, så det tager vi højde for i vores rådgivning.

Erfarne rådgivere står klar til at hjælpe

Viden, knowhow og erfaring er langt fra en selvfølge, og derfor er vi stolte af vores medarbejderkorps, som er blandt Danmarks absolut dygtigste indenfor deres felt. Én ting er vores produkter – noget andet er de mennesker, der står på mål for, at du får den rigtige løsning til lige præcis din udfordring. Vi hjælper med at holde dine entreprenørmaskiner kørende. I al slags vejr og under alle slags forhold.

Vind, vejr og vejledning

En entreprenørmaskine lever typisk et hårdt liv. Vind, vejr, støv, snavs, hårde vibrationer og skiftende operatører samt mange timers uafbrudt drift og lange intervaller mellem serviceeftersyn. Og lange – ofte kolde – nætter udenfor. Alt sammen forhold, som stiller ekstra krav til smøremidler og fedter. Og stiller krav til den rådgivning, du kan forvente. Uno-X's team af smøreolieentusiaster har set og hørt det meste, og de deler hellere end gerne ud af deres erfaringer.

 

Leverance tilpasset din dagligdag

Hverdagen er lavpraktisk, og de små ting skal fungere. I Uno-X Smøreolie sætter vi en ære i at få din arbejdsdag til at køre som i olie, og derfor fokuserer vi på detaljerne. Det betyder blandt andet, at vi er meget fleksible, når det kommer til emballage. Vi kan eksempelvis levere hydraulikolie i 20 liter-dunke, som er både nemme at hælde af og nemme at stable. Det er ofte de små ting, der får det store billede til at hænge sammen.

Levering til tiden

Entreprenørmaskiner skal køre, når projektet er i gang, og nedetid er kritisk. Du har derfor ikke tid til at vente ret længe på smøreolier, hydraulikolie og fedter, og derfor er det af afgørende betydning for dig, at vi har vores egen fabrik. Den fabrik – og vores lagre forskellige steder i Danmark – gør det muligt for os at producere og fragte produkter inden for meget kort tid, så du kan komme videre.

En bred vifte af produkter

Heavy duty-maskiner kræver god pleje for at kunne klare opgaverne mange timer hver dag, og det er afgørende, at den enkelte maskine får det rigtige produkt. Uno-X Smøreolie har et bredt sortiment – men vi har også erfaringen til at rationalisere i mængden af smøremidler, så du foretager det optimale valg af smøremidler til de enkelte smøresteder.

 

Få analyseret din olie og optimér din drift

Alle erfaringer viser, at virksomheder, der får foretaget olieanalyser, forlænger maskinernes levetid. I Uno-X Smøreolie har vi vores eget danske laboratorium, hvorfra vi kan levere olieanalyser i højeste kvalitet.

Vores olieanalyse kan afsløre skader, før de opstår, og giver dig et overblik over maskinens generelle tilstand. Dermed kan du med udgangspunkt i analyseresultatet planlægge og udføre reparationer, inden du står med et havari.

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille?
Du kan altid kontakte os på mail eller telefon.