Brancher

Uno-X Smøreolie leverer til en lang række brancher, og vi er stolte over at kunne tilbyde kvalitetsprodukter og professionel logistik til vores kunder. 

 

Entreprenører

Vi leverer smøreolier af den bedste kvalitet til enhver type entreprenørmateriel. 

Vores brede sortiment dækker stort set alle krav og specifikationer, og vi tilbyder at designe kundetilpassede smøreskemaer til hver enkelt maskine i maskinparken.

På den måde kan vi hjælpe dig med at rationaliserer og vejlede dig til at træffe det optimale valg af smøremidler til de enkelte smøresteder.

 

Landbrug

Uno-X Smøreolie har leveret kvalitetsolier til dansk landbrug i mange år. Med den viden vi har opnået, kan vi levere produkter som sikrer optimal produktivitet. Med vores store udvalg af Texaco produkter kan du samle al smøreolie- og kølervæske-indkøb hos os. Uno-X Smøreolie kan også udarbejde tilpassede smøreskemaer til dine maskiner.

 

Transport

Vi dækker alt lige fra personvogne til tunge transportmidler - lastbiler, busser og mobilkraner. Som en af de største leverandører af Texaco Smøreolier til dansk transport har vi en bred vifte af smøreprodukter, der holder hele transportsektoren godt kørende. Vores produktudvalg er sammensat ud fra en målsætning om, at produktet både skal give den bedste sikkerhed og den mest optimale driftsøkonomi. 

 

Marine

Uno-X Smøreolie har specialiseret sig inden for marine, og kender derfor denne verden ind og ud. Vi er opmærksomme på de udfordringer, der er i branchen, og hvad der kræves for at drifte forretningen. 

Vi ved, at der konstant foretages ændringer i motorspecifikationer bl.a. for at opfylde de stigende miljømæssige krav. Derfor har vi fokus på konstant at udvikle smøreolier, der opfylder kravene til nutidens moderne marine og fiskeri.

 

Industri

Vi vil være dansk industris foretrukne leverandør af smøreolieprodukter, og via vores eget laboratorium, kan vi være med til at sikre hurtige olieanalyser og dansk rådgivning.

Gennem tæt dialog laver vi skræddersyede løsninger, der opfylder dine krav og ønsker. 

Vi er certificeret efter ISO 14001 og ISO 9001, og vores sortiment af standard- og specialolier dækker langt de fleste krav.

 

Fødevareindustrien

Vi forsyner fødevareindustrien med special-smøremidler af den højeste kvalitet. Skræddersyede løsninger til kritiske applikationer - ANDEROL er førende producent af ‘high performance’-specialsmøremidler med mere end 60 års erfaring i industrielle applikationer. Anvendelsen af ANDEROL-produkter reducerer behovet for vedligeholdelse, forbedrer driftseffektiviteten, og øger maskinens levetid betydeligt. Med andre ord er ANDEROL også sund for driftsøkonomien.

 Download ANDEROL brochure

 

Autoværksteder

En af verdens mest solgte motorolier hedder Texaco Havoline. Den er indbegrebet af høj kvalitet, når det gælder levering af smøremidler til autobranchen. Texaco Havoline både imødekommer og overgår de krav, der i dag stilles til en moderne motorolie.

Fremtidens motorolier
Motorfabrikanternes strenge krav har fået endnu et hak opad, ikke mindst når det handler om motorolie til moderne, højtydende benzinmotorer og lette dieselmotorer. Et vigtigt parameter i fremtiden vil uden tvivl blive såkaldte “Long Life”-motorolier (lange olieskiftintervaller).

Flere motorfabrikanter anbefaler olieskiftinterval for:
• Benzinmotorer på op til 30.000 km
• Lette dieselmotorer på op til 50.000 km ved brug af godkendte motorolier

Eksempelvis kan modeller fra VW/Audi kun anbefales med motorolie, som er godkendt efter VW 504.00 / 507.00.

Du kan altid kontakte os, og vi vil hjælpe med tvivlsspørgsmål. Ring til Uno-X Smøreolie's kundecenter: telefon +45 70 11 56 78 eller via email lube@unox.dk