Uno-X Smøreolie - Kvalitetsprodukter fra Texaco, Chevron, Panolin og Anderol

 

Hos Uno-X Smøreolie arbejder vi konstant på at indfri kundernes forventninger til både produkter og professionel logistik.

Det gør vi ved at arbejder med de absolut bedste smøremidler fra Texaco, Chevron, Panolin og fødevare registrerede kvalitetsprodukter fra Anderol. Vi producerer vores smøreolie lokalt - på vores egen fabrik i Sverige, og det er med til at sikre en stabil leverance, som vores kunder altid kan regne med. 

Alle produkter gennemgår løbende tests for at sikre en effektiv smøreolie, og at kvaliteten opretholdes. Kundernes krav er vores krav. 

Rådgivning
For at sikre at kunderne vælger den rigtige smøreolie, stiller Uno-X Smøreolie sine ingeniører og teknikere til rådighed. De vil være behjælpelig med at vælge den rigtige smøreolie om din branche er industri, autotransport, landbrug eller fiskeri. Ved at få den korrekte rådgivning kan man sikre konstant drift af sin maskine. 

 

Hos Uno-X Smøreolie arbejder vi konstant på at indfri kundernes forventninger til både produkter og professionel logistik.

Certificering

Hent vores certificering

Uno-X Smøreolie er kvalitetscertificeret med ISO 9001 og miljøcertificeret med ISO 14001 som dokumentation for, at vi hele tiden foretager løbende forbedringer på kvalitets- og miljøområdet.

Kvalitetsstyringssystem
Vores kvalitetsstyringssystem er i overensstemmelse med standard DS-EN ISO 9001 : 2008.
Hent certifikat

Miljøledelsessystem
Vores miljøledelsessystem er i overensstemmelse med standard DS-EN ISO 14001 : 2004.
Hent certifikat

TransQ Qualification System
Som en kvalificeret leverandør er vi naturligvis tilsluttet TransQ.
Hent certifikat

AEO-certificering
Vi sætter sikkerhed og orden højt på dagsordenen og er AEO-certificeret.
Hent certifikat

MainTest
Uno-X Smøreolies danske laboratorium

Uno-X Smøreolie er det eneste olieselskab i Norden som tilbyder smøreolieanalyser på eget laboratorium. Vi analyserer alle smøreolier også hvis du ikke benytter et Texaco-produkt. Ved at analysere en smøreolie kan man tidligt gribe ind, hvis der er tegn på uregelmæssigheder, som kan forårsage et havari. 

 

Scanlube

Alle vore Texaco produkter produceres på vores fabrik Scanlube i Göteborg. Scanlube er siden 1991 kvalitetscertificeret med ISO 9001 og miljøcertificeret med ISO 14001 siden 2004.

Læs mere om Scanlube her

 

Du kan altid kontakte os, og vi vil hjælpe med tvivlsspørgsmål. Ring til Uno-X Smøreolie's kundecenter: telefon +45 70 11 56 78 eller via email lube@unox.dk